COL·LABORADORES II

 

 

POL GALOFRE

POL GALOFRÉ

És graduat en cinema i audiovisuals especialitzat en so i documental, també és activista trans i feminista.

És un dels coordinadors del projecte Cultura Trans i dinamitzadors de l’Espai Trans.

Juntament amb Miguel Missé ha editat el llibre Políticas Trans – Una antología de textos desde los estudios trans norteamericanos (EGALES, 2016).

Va realitzar amb Brigitte Vasallo el projecte TransRaval en el marc de l’exposició Translocacions del Centre d’Arts Santa Mónica i Idensitat, i amb Bel Olid van realitzar el projecte Ésser Lluire pel festival Ingràvid.

També ha dirigit el curt documental Feines per gent valenta, per l’Ajuntament de Barcelona.

És docent en el Màster Gènere i Comunicació de la UAB i formador des del Col·lectiu i+ en l’àmbit de la diversitat sexual i de gènere amb perspectiva interseccional.

Col·labora també estretament amb La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison.

ARTICLES

 

fatiha

FATIHA EL MOUALI SAMADI

És economista de formació i dona classes en la Facultat d’Educació ( UAB).

Treballa de tècnica d’acollida en l’Ajuntament de Granollers.

Ha publicat articles en Àrab sobre immigració i ha col·laborat amb un article en el llibre guia per combatre la Islamofòbia. És especialista en Islamofòbia de gènere.

També és membre activista en UCFR.

ARTICLES

Oriol Gines

ORIOL GINÉS

És psicòleg i Diploma d’Estudis Avançats en el Programa de Doctorat “Cognició, emoció i conflictes interpersonals” de la Universitat de Barcelona (UB). Ha estat terapeuta en grups per a homes agressors i va crear i gestionar el projecte de prevenció amb homes CANVIEM-HO. Com a soci fundador de l’Associació Conexus,ha desenvolupat projectes relacionats amb la inclusió dels homes en les polítiques d’igualtat per a ajuntaments i administracions públiques de l’àmbit de la salut, la justícia, l’educació i els serveis socials, a més de formar a professionals de diferents serveis sobre masculinitats i violència de gènere. Actualment coordina el Programa d’Atenció a LGTBI, els Grups de Pares i el programa per a empreses Us Correspon.

ARTICLES

Més articles publicats a http://conexus.cat/documents.php

grup sabadell masculinitats

ALEIX LEÓN I ARNAU LÓPEZ

Formen part del Grup de Desconstrucció de les Masculinitats de Sabadell, que és un grup que intenta questionar les posicions i els privilegis de la masculinitat hegemónica, i com les identifiquem i intentem transformar en les nostres quotidianitats. Molts formem part de moviments socials, col.lectius i organitzacions, i també fruit d’aquesta experiència questionem la premisa que els homes «d’esquerres» no són masclistes. Molts de nosaltres ens comencem a treballar i questionar internament en conflictes dins d’espais col.lectius, on per molt revolucionaris que siguin es va qüestionar a les companyes dones i les seves posicions. És a partir de ser al costat d’elles, i que ens guièssin i formèssin en temes de gènere (des d’allò teòric fins a la nostra quotidianitat), que decidim formar el grup. Hem tingut alts i baixos, etapes teòriques i altres més practiques coma ara, i també hem fet dinàmiques i tallers que és com treballem.

 

ROSABEL ALBERT TORNÉ

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’educació, especialitat Pedagogia Terapèutica i Tècnica Superior en Educació Infantil.  Actualment treballa com a Directora de l’ Escola Bressol Municipal La Fontana – Districte de Gràcia, Barcelona. On s’ha dut a terme programes de sensibilització i formació en coeducació a educadors/es i mestres d’aquesta escola bressol. Així com shan elaborat i implementat un projecte de coeducació en la petita infància de 0-3 anys.

ARTICLES

 

EDU

EDUARD VALLS VIVAS

Il·lustrador i historietista en construcció. Ha sigut educador de l’Esplai Panda de Montornès del Vallès, i  segueix vinculat molts anys al Moviment d’Esplais del Vallès. És formador de l’escola d’educadors i d’educadores en el temps de lleure de l’Aula d’Esplai del Vallés.

Per seguir-lo i saber molt més sobre la seva tasca: Instagram @eduvalls.artworks

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s